Helg!

igår blev det att jag och dominic åkte till hjärtat, vi åt en jätte god lasange som ja gjorde riktigt nöjd blev ja första gången ja gjorde det:D sen blev det ut med dominic till lekparken, så typisk så försvn solen när vi gick ut men var kul endå blev lite kallt sen då fick vi gå in.  en mkt mysigt lördag:D

sen idag så har vi inte gjort så mkt tagit det lungt åt en god frukost:D sen skulle ja på anställnings interlju gick bra:) var i grupper. riktigt kul endå:P så hoppas nu ja får jobb även om det är på tosselilla så är det alltid något:)

dominic vill inte sova idag bara hoppade runt i sängen såna stunder man kan bli tokig:P men han somnar tillslut. (som tur är)

hoppas ni haft en trevlig helg!


Kommentarer
Anonym

Hur är det mellan dig och John nu?

jennii

vi har ingen kontakt alls.

Anonym

vad tragiskt ! Inte alls så du ville ha det va?

jennii

nej klart dte inte var , ville ju så klart min son skulle få ha kontakten med sin pappa.

e

konsigt och korkat gjort från hans sida,

känt han massa år. .

Trodde inte han skulle lämna sitt barn bara för en tjej!

Nu visar det bara hur omogen han är, förstår inte hur han kan lämna sitt kött och blod..



Kan inte förstå hur han ska bli pappa igen, förstår inte det.. Kommer han ta sitt ansvar på det andra barnet eller skita i det med?

- Kommer Dominic träffa sin bror/syster?



Ush.. Hoppas verkligen att han kommer in i bilden, kanske när han har mognat och tagit tag så förstår han, att han har en helt underbar son som väntar på honom...

jennii

jo ungefär så ja tänker med..

men just nu e han fast besluten att han inte ens vill träffa han överhuvudtaget i´frpgar aldrig hur han mår eller något sånt..

men ja vi märker väl i framtiden om han kommer på vad han går miste om.



får man fråga vem du är?

Anonym

Ja.

jag tror han behöver mogna först kanske.

Synd att inte Johns föräldrar vill träffa sitt första barnbarn ? eller du brukar träffa dom?



Det hade blivet lite knas om jag hade sagt.

Är han fortfarande tillsammans med den andra tjejen då?

jennii

jo det tror jag med.



jag har ingen kontakt med do alls och dom har ingen kontakt med dominic heller, vet ej vad dom tycker men dom har alltid haft imot att ja födde honom.



vad jag vet så är han fortfarande tsm med anna

       http://jenniimedtvai.blogg.se/
Anonym

Klart de vill träffa sitt barnbarn, & de kanske inte är speciellt glada över Johns beslut när de verkligen tkr om Dominic. Det är inte deras val att det har blivit som de har blivit. Så ni vet :)

Anonym

Nej men dom kan jju faktiskt träffa honom ändå. Dom behöver inte ha John's tillåtelse för att träffa sitt barnbarn eller?



jennii

nej det behöver dom inte, men dom har aldrig frågt om dom får träffa honom eller något. dom frågade aldrig när ja var tsm med john heller om dom fick vara barnvakt. så jag vet ej om dom vill träffa honom.. men vist får dom träffa honom om dom vill.. men då får dom ju ta kontakt me honom med det sköter ju inte sig själv.




* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: